Even er tussenuit…

Callantsoog

Gisteren ben ik samen met manlief naar Callantsoog gereden.
Ik werd door hem getrakteerd op een nachtje B&B. Ik ben gek op de zee, ik hou van het ruisen van de branding. Ik kan daar zo rustig van worden.

Vanaf 13.00 konden we ons ‘appartementje’ in. Wat een hartelijk welkom kregen we van Odette van B&B de Vloedlijn. Het appartementje was van alle gemakken voorzien. Eigen ingang, aparte slaapkamer, prachtige badkamer waar shampoo, douchegel, handdoeken enzovoort niet ontbraken. Werkelijk aan alles was gedacht. Ook het woongedeelte met keukentje was helemaal compleet. Koffie en thee kon naar wens gemaakt worden. Niets stond 2 dagen genieten in de weg want ook het weer was prachtig bij aankomst.

Dus, na ons gesetteld te hebben en voor mij eerst een uurtje bedrust,  zijn we naar het strand gelopen. Binnen 10 minuten waren strand en zee in het zicht. Dus de schoenen uit en op blote voeten richting de branding. Want als ik iets fijn vind is het wel door het water lopen. Uiteraard mits het zomer is en het zonnetje schijnt. Al met al hebben we ruim een uur gewandeld. Veel meer dan ik de afgelopen heb gedaan. Maar wat heb ik genoten.

Voor het diner hadden we een reservering bij strandpaviljoen Vos. Ik heb werkelijk zelden zo goed gegeten. Wel viel het tegen dat we pas na een half uur wachten werden gevraagd of we iets wilden drinken. Klein minpuntje. Maar de kwaliteit van het eten maakte dat weer helemaal goed.

Voorgerecht
Hoofdgerecht

Spijtig genoeg heb ik het lange wandelen, wat ik natuurlijk helemaal niet meer gewend ben, flink moeten bezuren. Slapen lukte ondanks de Temazepam niet en vandaag moesten we wel uiterlijk om 11 uur het appartementje weer uit. Dus na het heerlijk, uitgebreide ontbijt dat voor ons op het balkon werd uitgestald, kon ik nog even een half uurtje gaan liggen en toen was het toch echt tijd om alles weer in te pakken.

Na onze spullen in de auto te hebben gelegd liepen we nog even naar het dorp. Het vervelende was dat ik erg moe was en als klap op de vuurpijl, waarschijnlijk door de wandeling van de vorige dag, erg veel pijn had aan mijn rechtervoet. Hierdoor ging het lopen me niet echt lekker af. Daarom zijn we vanuit het dorp weer het strand op gelopen en via het strand terug naar onze auto. Vlak voordat we het strand af moesten zijn we nog even wat gaan drinken bij strandpaviljoen de Stern. En daarmee was alweer een einde aan ons uitje gekomen. Op naar huis, terug naar de orde van de dag.

Gepubliceerd door Niergeklier

50+, vrouw, moeder, oma, nierpatiënt.

2 gedachten over “Even er tussenuit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: