Bijwerking?

Sinds vanochtend voel ik me weer iets beter. De extreme vermoeidheid die ik had lijkt af te nemen. Gelukkig!

Nu ik er, achteraf, over nadenk zou het me niet verbazen als dit een bijwerking is geweest van het Pfizer-vaccin dat ik heb laten zetten vorige week maandag. De vermoeidheid begon 3 dagen later. Nooit de link met de vaccinatie gelegd. Ik had verder immers nergens last van, behalve een dagje een stijve bovenarm.

Ik ben dus erg benieuwd wat er na de tweede vaccinatie op 5 juli gaat gebeuren.  En of dan al duidelijk is of mensen die in een chemo- of immuunsuppressie kuur zitten nog een derde vaccinatie nodig hebben. Ik hoop dat die onderzoeken, die nu door ziekenhuizen wordt gedaan, snel afgerond zijn. Want dan mogen ze bij mij een derde zetten! En moet ik later nog weer voor herhaling? Geen twijfel! Ik zeg: doen!

Vandaag dus even iets meer energie. Zelfs het wandelingetje naar de brievenbus viel mee! Wat een fijn gevoel was dat zeg! Niet bekaf en buiten adem thuiskomen. Het zonnetje brandt voor de verandering ook niet zo fel als gisteren dus ik kan af en toe heerlijk in de tuin van de frisse lucht genieten zonder te verbranden.

Met alle medicatie die ik slik is teveel zon en dus verbranden nu helemaal een not done onderwerp. Blijkbaar kan de Endoxan het risico op allerlei vormen van kanker triggeren. ( Zoals vergelijkbare medicatie waarschijnlijk vroeger bij mijn moeder de huidkanker heeft veroorzaakt ).
Maar vandaag is het weer me goed gezind: Niet dat opgesloten-in-huis zitten gevoel.

Gepubliceerd door Niergeklier

50+, vrouw, moeder, oma, nierpatiënt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: