Weekendje camping.

Dit weekend gaan we, wat mij betreft, in standje relaxt.
En wel bij onze caravan die lekker op een beschutte campingplek in het Drentse bos staat.

De weersverwachting is eindelijk maar toch een keer zo goed dat ik, als rasechte mooi-weer-kampeerster, nu ook wel een nacht wil blijven. Dus vanochtend alle spullen ingepakt om ons eerste ‘weekendje’ te pakken.
T-shirts, korte broeken, truitje, joggingbroek, ondergoed, sokken. Binnen no-time is het weekendkoffertje vol. En dan niet te vergeten een apart tasje voor alle medicatie,  de Accu Chek voor de bloedsuikers prikken, naalden en insulineprikpen want dat verhaal loopt natuurlijk gewoon synchroon mee. Zelfs als je er even tussenuit gaat.

Maar inmiddels zijn we alweer de hele middag op de plek van bestemming. Onderweg nog even wat boodschappen gescoord om ook de inwendige mens tevreden te houden. En terwijl manlief de plek aan het grasmaaien was heb ik, tussen het schrijven door,  de caravan al gestofzuigd. Verbaasd over de troep van de bomen die nog via de dakluiken naar binnen waait. Wat is een kruimeldief dan toch een super uitvinding.

Langzamerhand komt ook hier in het Noorden de weersverwachting uit. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien. De temperatuur is prima dus ik wens iedereen een geweldig weekend! Geniet van het mooie weer en wees lief voor elkaar! Ik ga even een uurtje plat….

Gepubliceerd door Niergeklier

50+, vrouw, moeder, oma, nierpatiënt.

4 gedachten over “Weekendje camping.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: