Onduidelijkheid.

Nog steeds lig ik in het ziekenhuis en tot nu toe is er geen duidelijkheid waarom ik, nog steeds,  iedere dag koorts heb.
De bloeduitslagen laten tot nu toe geen gekke dingen zien. De CT scans die van mijn longen en buik zijn gemaakt, idem dito. De COVID test is al 3 keer negatief over een laatste 2,5 week.

Mijn bed sinds 3 mei

Gisterochtend bij de kaakchirurg geweest en op de gemaakte foto waren ook in mijn kaken geen sluimerende ontstekingen te vinden. Daarop in de middag ook nog naar de KNO arts geweest, die, na ook een neuskweek te hebben afgenomen,  het wel slim achtte om een scan van mijn holtes te laten maken en daar dus een verwijzing voor heeft geschreven. Om 5 uur gistermiddag kreeg ik al te horen dat die voor vanochtend op de planning staat. Ze maken er wel werk van. Gelukkig is het eten iedere dag prima en worden we in de watten gelegd door het verplegend personeel! Niets dan lof daarover.

Al met al komt het erop neer dat ik dus nog steeds compleet binnenstebuiten gekeerd word. Ook is al gezegd dat als er ook bij de KNO arts niets naar voren komt er een PET scan gemaakt gaat worden. En eerlijk is eerlijk voor die scan ben ik best bang voor, aangezien die wordt ingezet om dingen op te sporen die ik liever niet als oorzaak voor mijn koorts te horen krijg. Ik zou daar dan met een ambulance een dagje voor naar het UMCG moeten. Want die geavanceerde onderzoeken worden niet in een streekziekenhuis gedaan. Wanneer dat precies zou kunnen is ook nog onduidelijk dus voorlopig lijk ik hier nog niet ontslagen te worden. En dat terwijl nu net een beetje de lente begint in te zetten en ik dolgraag naar buiten wil. Weer naar onze seizoensplek in de bossen. Het ziekenhuis lijkt nog een poosje het vakantieadres te zijn dat ik aan moet houden. En die is wat mij betreft niet ‘campingwaardig’.

Dit is wat ik mis.

Gepubliceerd door Niergeklier

50+, vrouw, moeder, oma, nierpatiënt.

9 gedachten over “Onduidelijkheid.

  1. Hoe lief artsen en verpleegkundigen ook zijn, hoezeer ze ook hun best doen … je zit er niet voor je plezier, dat is duidelijk. En dat je daar met dit mooi voorjaarsweer ligt, maakt het er niet beter op. Ik kan je alleen maar weer veel sterkte en moed wensen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: