Update

Hoe ik me voel met mijn koude koorts

Vrijdag 30/4
Ondanks dat de antibioticakuur gisteravond afgerond was, word ik nog steeds met verhoging wakker. Gelukkig krijg ik die met paracetamol redelijk goed naar beneden. Maar blijkbaar is er toch nog ergens een infectie. Van aansterken is op deze manier nog geen sprake. En daar baal ik ontzettend van. Ik wil graag mijn dagelijkse wandelingetje weer oppakken, een boodschap kunnen doen. Maar voor nu lukt dat nog niet.
Voor nu is het zo ongeveer voor alles een beroep doen op mijn gezin. Met als gevolg vaak tranen van frustratie.
Ook een blog in elkaar draaien is bijna niet meer te doen, daarom voor nu een poosje meerdere dagen in 1 blog. Want ik wil wel het overzicht kunnen houden.

Zondag 2/5
Ik heb inmiddels maar weer een bericht naar de nefroloog gestuurd. In de hoop daar morgen ( maandag ) een reactie op te krijgen. Vanochtend had ik weer flink koorts en die was pas rond de middag, met de nodige paracetamol, gezakt naar 38 graden. Dinsdag heb ik eigenlijk weer een afspraak op de Poli maar ik ga er vanuit dat ik daar, met verhoging,  niet welkom ga zijn. Dus ik wil graag advies, wel of niet komen, hoe ga ik nu mijn herhalingsrecepten krijgen, wel of niet nog een keer bloedprikken om op kweek te zetten. Vragen, vragen, vragen….

Gepubliceerd door Niergeklier

50+, vrouw, moeder, oma, nierpatiënt.

One thought on “Update

 1. Beterschap!
  En er is veel wel mogelijk.
  Ze kunnen bijvoorbeeld je ook thuis komen prikken…
  Recepten kunnen naar de apotheek doorgestuurd worden en thuis gebracht..
  En, ik weet niet waar je woont, maar ik zou je boodschappen.kunnen doen en/of voor je koken …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: