Waves

Golven.

“Like a never ending journey.
The waves of life roll on and on.
Always rolling on to shore
Running a constant marathon.

My mind is playing tricks on me
They constantly keep going on
My life is out of focus now
I’m feeling anything, but strong.

The sound they make,
those rolling waves.
Are southing for my mind.
Burying bad thoughts in their graves.”

Voor mij is het inmiddels wel duidelijk dat, zolang ik hoog in mijn Prednisolon gebruik moet blijven, mijn hoofd niet de kalmte terug gaat krijgen die ik gewend was. De verwardheid, het niet kunnen concentreren. Het went niet en het accepteren lukt al evenmin.
Nog steeds iedere ochtend,  na te weinig uren slaap, veel te vroeg wakker, ondanks de Temazepam. Inslapen lukt prima maar doorslapen is er niet bij. Mijn lichaam krijgt steeds meer moeite de dag door te komen. En inmiddels moet ik zeker 1, liefst 2 keer per dag, een uurtje languit om bij te tanken.

Brainwaves

Morgen mag ik weer naar Certe om bloed te laten prikken. En woensdag krijg ik daar dan de uitslagen van. Ik merk dat ik daar toch iedere keer weer zenuwachtig voor ben. Ik duim…en wacht, ongeduldig, af.

Gepubliceerd door Niergeklier

50+, vrouw, moeder, oma, nierpatiënt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: