Kadootje.

Kadootje voor mezelf.

Vandaag mezelf getrakteerd op een kadootje. Ik wilde al langere tijd een nieuwe ( ja, ik heb er al een aantal ) tattoo.
Wat het moest worden had ik ook al bedacht: een Bij!

Een Bij staat voor:
*Loyaliteit
*Gestructureerd Leven
*Bescherming en Zelfverdediging

Design.

Dat somt wel zo ongeveer op hoe ik in het leven sta. Wat mij typeert zeg maar. Al ligt het stukje ‘Gestructureerd’ op dit moment even helemaal op zijn gat door mijn grote vriend Prednisolon.
Maar omdat ik er nog steeds vanuit ga dat dit een tijdelijk ding is, ben ik ervan overtuigd dat ook de structuur wel weer terugkomt.

Om 14.00 mocht ik me dus melden bij de tattooshop. ( http://knoutskey.com ).Toch wel een beetje een gespannen gevoel. De laatste keer was toch alweer een aantal jaren geleden.

Nu kende ik Robin ( de tattoo-artist ) al via mijn dochter dus het welkom was warm en ik voelde me meteen op mijn gemak. De andere medewerkers, die mijn dochter ook kennen, gaven me meteen een geweldig compliment. Ze konden wel zien dat Thirza mijn dochter is. Hoe mooi is dat? Want hoewel ik natuurlijk vreselijk bevooroordeeld ben, ik heb een ontzettend mooie dochter! Juist omdat ik door het medicijngebruik er, in mijn ogen althans, niet al te ‘fris’ uitzie deed me dit zo goed.

Al met al na 3 kwartier kletsen en geprikt worden kon ik mijn nieuwe aanwinst bewonderen. Mijn Bij in dotwork. Wat een fijn gevoel. Mijn permanente reminder!
Zodra het helemaal genezen is zal ik een foto plaatsen. Tot dan houd ik het nog even voor mezelf. En geniet nog na van een uurtje even niet denken aan alles wat me dagelijks bezighoudt.

Vandaag ben ik blij!

Gepubliceerd door Niergeklier

50+, vrouw, moeder, oma, nierpatiënt.

2 gedachten over “Kadootje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: