Goedemorgen

Wakker, klaarwakker om 5.50. Dus maar weer uit bed. Na maar 4 uur slapen met slaappil. Hoe is het toch mogelijk dat 2 pilletjes van 30 mg je leven zo kunnen beïnvloeden? En daar zit je dan met je goede gedrag. Het hele huis nog in diepe rust. Gelukkig! Want het zou pas echt bagger zijn als de rest van de familie ook mijn nachtelijk leven mee krijgt.

Het heeft ook voordelen. Onze 3 katten krijgen al dagen heel vroeg hun aandacht en eten. En ik hoor hen daar niet over klagen.

Maar mijn lijf protesteert wel enorm. Vooral mijn benen voelen verschrikkelijk zwaar aan. Alsof ze continue ‘slapen’. Met als gevolg dat ik gevoel heb dat ik me voort moet slepen. Ook mijn rug is wel klaar met de weinige rust die mijn spieren krijgen.

Net maar even, alsof het me werd ingegeven (hoe kan het ook anders met dat overactieve brein van mij), ingelogd in mijn WZA-dossier, want we blijven nieuwsgierig uiteraard, en verdikkeme er is ook eens een keer goed nieuws op de gedane echo van mijn nieren:

Indicatie:
Verhoogde thromboseneiging bij nefrotisch syndroom (membraneuze gp)
Echo onderzoek:
Normale schorsmerg verhouding van de beide nieren. Normale arteriële flow met normale RI van 0,6. Normaal veneus flowprofiel.
Conclusie:
Geen tekenen van niervenetrombose.

Gepubliceerd door Niergeklier

50+, vrouw, moeder, oma, nierpatiënt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: