Verwenmomentje

Vanochtend had ik een leuk vooruitzicht. Voor het eerst in weken weer een keer naar de kapper. Weg met het (nieuw Nederlandse woord): Coronakapsel! Een kleurtje en een goed model heb ik wel weer nodig en verdiend.  Even dat verwenmomentje voor mezelf.
En nu maar hopen dat ik er, ondanks de medicatie,  lang plezier van ga hebben. Daarom met de blik op oneindig meteen de volgende afspraak ook alweer gepland voor over 8 weken! Positive thoughts!

Gisteravond heb ik ook maar meteen de volgende knoop doorgehakt: Mijn blogsite officieel aangevraagd en, in eerste instantie, privè gelanceerd. Ik, 53 jaar start een website! Wie had dat kunnen denken! Via mijn Social Media kunnen mensen het wel lezen maar via een zoekmachine is het nog niet te vinden want goh, wat heb ik nog veel te leren daarover. Welke images gebruik je, wat komt op welke pagina, tags en vooral hoe schrijf je voor een ander interessante tekst? Het verzet in ieder geval de gedachten. 

Inmiddels ben ik ook weer thuis van de echo van mijn nieren, de check voor trombose. ‘Adem diep in’, ‘hou vast’ of ‘niet ademen’ waren om de haverklap de woorden tijdens het onderzoek. Even op adem komen was er al helemaal niet bij. Hallo mevrouw? ‘adem maar weer door’ misschien ook even noemen? Hoest, proest, hijg.
Wat een benauwde boel en dat ook nog met een mondkapje op. 10 minuten ene kant, 10 minuten andere kant. Zo blij dat dit weer achter de rug is.  Nu wachten op de uitslag. Als het goed is komt dat woensdag tijdens een telefonisch consult met de nefroloog.

Gepubliceerd door Niergeklier

50+, vrouw, moeder, oma, nierpatiënt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: